obrázek obrázek
line decor
| Stonetown | Cherokee Light Artillery |
line decor
 
 
 
 
 

';
TÁBOR
tábor leták

POZOR! NÁBOR DĚTÍ ZAHÁJEN!!!
Aktuální stav volných míst: 25

Vážené děti a rodiče,
ano, již po 28. si vás dovolujeme oslovit s nabídkou letního dětského tábora, který proběhne od 30. června do 13. července 2024.

Tábor je určený pro chlapce a děvčata od 6 do 14 let.


Cena tábora je stanovena na 7500 Kč/osoba. Celková kapacita tábora je 60 osob. Děti jsou ubytovány ve srubech nebo budovách v areálu westernového městečka.


ze soutěže

Letošní příběh nás zavane hodně daleko, přesně do Japonského císařství ve 13. století, které se ocitá na pokraji zlých časů. Blíže se totiž hordy Mongolů a tak nezbývá moc času se na ně připravit. Takže neváhejte sbalte věci a pojďte pomoci císaři Kamojemovi. Shání každého čestného samuraje.



DOKUMENTY K PŘIHLÁŠCE

PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR ke stažení ZDE.

číslo přihlášky obdržíte mailem. Bez čísla je přihláška neplatná!!!


ZDRAVOTNÍ POSUDEK ke stažení ZDE.


SMLUVNÍ UJEDNÁNÍ ke stažení ZDE.


TÁBOROVÝ ŘÁD ke stažení ZDE.


SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ ke stažení ZDE.


ORGANIZACE TÁBORA

-strava a pitný režim zajištěn dle platné legislativy,
-spaní v dřevěných srubech a v pevných budovách ve stylu Divokého západu,
-výlet do okolí,
-workshopy, tedy kroužky zaměřené na vlastní výrobu dle zaměření celotáborové hry (např. šperky, oblečení, vaření, pečení, zbroj, zbraně, svíčky),
-celotáborová hra,
-a hromada další zábavy,
-...to vše ve skutečném westernovém městě.

Pokud máte o tábor zájem, kontaktujte nás na telefonních číslech, e-mail adresách, popřípadě vyplňte kontaktní formulář. Vše najdete ZDE!.

Leták ke stažení je ZDE.nebo klikněte na obrázek


Odpovědi na často kladené otázky

UBYTOVÁNÍ:

Děti jsou ubytované ve srubech a pevných budovách s kapacitou 4 až 6 osob. Spaní je na lůžkách nebo lehátkách. K dispozici je stůl, židle, odkládací poličky a skříňka.


ze soutěže

ZDRAVOTNÍ OTÁZKA:

Zdravotník je na táboře ze zákona vyžadován a my si to nedovolíme porušovat. Dále jako organizátoři máme povinnost být v kontaktu s obvodní lékařkou pro děti a dorost. Naše paní doktorka sídlí v Humpolci (6 km).



IDEÁLNÍ VĚK:

Ideální věkovou kategorií na letním dětském táboře je rozpětí od 7 do 14 let, ale bereme i děti šestileté pod zárukou rodičů, že je dítě již částečně samostatné a umí trochu psát a číst. Patnáctileté děti bereme pouze když s nimi máme dlouhodobější zkušenosti nebo jako doprovod mladších sourozenců.



VEDOUCÍ:

Tábor organizuje skupina lidí s bohatou a mnohaletou zkušeností při práci s dětmi. Jsou zdravotně způsobilí a řádně proškoleni o bezpečnosti a o práci s dětmi.



DOPRAVA:

Vzhledem k tomu, že se nám na tábor hlásí děti z celé ČR nejsme schopni svést děti z jednoho místa. V případě velké skupiny z jednoho místa, operativně po dohodě s rodiči zajistíme odvoz dětí vlakem. My ale doporučujeme vlastní dopravu dítěte na tábor a to z důvodu, že rodiče mají možnost prohlédnout si tábor a zjistit, kde se Vaše dítě bude 14 dní pohybovat a žít.


obrazek
 

 

POSLEDNÍ NOVINKY

HELL ON WHEELS 1866

Přidáno dne 01. 11. 2013

Ve dnech 11. až 13. 10. 2013 hostil Stonetown skupinu lidí, kteří hrají takzvaný LARP. Jako další téma si vybrali stavbu železnice v roce 1866 ve státě Nebraska,
v části, která je původně osídlena indiá... více

I. westernový den

Přidáno dne 21. 5. 2013

Ten kdo navštívil westernové městečko Stonetown 18. 5. 2013 na westernovém dni určitě nemusí litovat. V bohatém a zajímavém programu shlédl napínavé příběhy z Divokého západu v akčních hrách "V pravé poledne" a "Železni... více

Lovci kožešin a zimní táboření 2013

přidáno 4. 3. 2013

Dne 23. února 2013 se uskutečnil již VIII. ročník jedné z nejtěžších soutěží, které westeternové městečko Stonetown pořádá a to LOVCI KOŽEŠIN.


Letošní ročník byl bo... více

 
 
 
 
             
 
© 2007 - 2015 Stonetown.cz